Interiørblader!

I dag tenker jeg å "pløye" gjennom interiørblader for å lete etter inspirasjon til nye prosjekter/ting å lage.
Aller helst har jeg lyst til å begynne på litt juleting, for som kjent så går tiden så fort, -plutselig er julen her..
En veninne og jeg snakket nettopp om å sitte sammen noen kvelder, - kose oss å lage litt ting og tang.
Det blir mange interiørblader etter hvert!

I denne kommoden fra riviera-maison oppbevarer jeg mine blader. Korgene er akkurat passelige til at de går nedi..


Ofte klipper jeg ut ideer og samler i en liten album, ellers hadde jeg vokst over med blader for lenge siden!
Her kan være ideer tilborddekking, prosjekter - ting å lage
Albumen er fra Lisbeth Dahl, og har en utside i beige linstoff. Denne kan godt få ligge fremme og pynte..


GOD TIRSDAG! :)

Gaver...
Det nærmer seg 1 - års dag til lille gumman, i den anledning har jeg vært på leting etter en dukkevogn til henne. Denne nostalgiske dukkevognen og vuggen fra danske sebra fant jeg på nettbutikken Barneparadis. De falt definitivt i smak hos mamma, så det kan godt tenkes at noe slikt kommer i pakke..Likte også veldig godt disse gyngehestene i fine farger...... Hm, hvor mange pakker skal det bli tro...?

En herlig morgen...

Det er lørdags morgen ,og vår snille dachshund ligger fortsatt i sengen sin i gangen. Han liker å sove lenge om morgenen...:)


Sengen hans er laget av samme panelplatene som veggene, - dermed går den litt i ett med rommet.

Været ser ut til å bli fint i dag, - bare det i seg selv gjør at dette er en herlig morgen!!

Forhåpentligvis finner jeg knotter til skrivebordskuffene i dag, å så skal jeg ha et lektyre til kvelden, - et interiørblad. For hva er vel bedre enn en lørdag med god mat, -godter og et nytt interiørblad å synke ned i sofaen med når kvelden kommer...:)


En familie er en enhet
som ikke bare består av barn,
men av fedre og mødre,
av et og annet kjæledyr,
og fra tid til annen,en vanlig forkjølelse.
OGDEN NASH


God lørdag;)

God morgen!

...allerede helg igjen! I morgen er det elgejakt, - det betyr at mannen blir avste hele lørdagen. I den anledning tenker jeg å avslutte et malingsprosjekt. Møbler jeg kjøpte meg på Finn.no (stol, et lite skrivebord og en liten kommode) for et par uker siden, får nye skuffefronter i dag. De skal males, og trenger nye knotter. En stol trenger et nytt trekk, - å vips så kan jeg få meg et aldri så lite "blogghjørne" i stua.

I forgårs fikk et skap som ganske nylig har flyttet inn på badet, - hvite lingardiner i dørene.
Små prosjekter, men alltid hyggelig å få gjort sånne småting:)

Den gamle melkekrakken ble brukt i fjøset på gården av mine besteforeldre. Den får nå ha en "pyntefunksjon" her på badet. - Litt nytt - litt gammelt...

HA EN NYDELIG HELG!

Mer korg......så var det mandag igjen. Helgen flyr så altfor fort avste. Våknet til regn i dag, så det blir nok på med regntøy så jeg og "lille gomman" kan få oss en tur ut.


Viser litt mer korg fra stuen. - Stolen har jeg kjøpt på Villa Rosa i Sandnes. En koselig butikk med både klær og pynt. Sandnes sentrum har mange flotte butikker, så der går turen sammen med veninner i ny og ne. Kjenner at lysten til å dra en tur snart har meldt seg, så skal ikke se bort ifra at det må bli en tur om ikke så lenge...:)Så ble det altså en blogg...

Nå har jeg dristet meg til å begynne å lage meg en blogg... Jeg skjønner at det vil ta tid med utforming og diverse, for det var litt å sette seg inn i! Jeg har nå en ganske lang stund bare vært leser av blogger, og det finnes jammen mange flotte blogger med ideer og inspirasjon! Nå har iallefall jeg blitt inspirert til å "hive meg ut" i denne bloggingen, så får vi nå se hvordan dette blir..

Riviera-maison er en kolleksjon jeg er veldig glad i, å har nok stadig ting på ønskelisten derfra. Denne lykten på bildet har jeg to av, og disse brenner jeg ofte lys i. Jeg elsker korg,og synes det luner blandt den ellers så hvite stilen i huset.Selv om ikke det har vært en veldig fin sommer her i sør, er jeg likevel glad for de mørke høstkveldene. Det betyr masse levende lys og fyr i ovn og peis. Det er en herlig følelse! Den åpne peisen på kjøkkenet var et ønske fra mannen da vi bygde huset. Men jeg er nok like glad som han for at vi valgte å ha den:) Det er veldig koselig å sitte og spise på kjøkkenet når de fyres i denne.