Postdamen kom i dag....

.....med pakke-levering, å det var med gåtraktoren til lille gumman. Den var flatpakket, - men det var ingen hindring;) Mamma måtte selvsagt skru den sammen med en gang, - og vips så hadde gumman fått bursdagspresang på forskudd....

Å gjett om dette var stas!!

Ikke fullt så stas var det å dele den med gutten til min veninne som har vært på besøk i dag....
Er ikke helt enkelt med den delingen....;) Men nå før hun skulle legge seg, har hun virkelig fått styrt og stellt med det nye kjøretøyet sitt. Kjempegøy!

God kveld til dere som titter innom!


Denne skinnende

nye dagen, komplett med 24 timer

med muligheter, valg og holdninger,

kommer med et matchende sett på

1440 minutter. Denne unike gaven,

denne ene dagen, kan ikke byttes,

erstattet eller refunderes. Må

behandles forsiktig. Gjør det beste

ut av den. Kun èn per kunde.


Ha en flott lørdag!

Bursdagspresang i boks!

Selv om jeg vet at gumman er litt for liten til denne enda, så kunne jeg ikke la være..... Denne rosa gåtraktoren måtte bare bestilles!! Er den ikke søt vel?

....jeg fant jo så klart mer som falt i smak;) Denne lenestolen til barn med avtagbart trekk i tre farger. Det kan nok muligens bli en julepresang tenker jeg.....


.....dukkehus og tilbehør!

....mange flotte kurver til oppbevaring!Tingene er fra nettbutikken Mitt rom. En fantastisk flott service, så her skal jeg handle flere ganger!
Jeg nyter fridagen min i dag med små-syssler i huset, lille gumman og blogging:)
Kan det bli bedre....?!
Ha en strålende torsdag!

Nye lekekasserLille gumman trenger oppbevaring til sine leker, og jeg har derfor fått laget to lekekasser på mål til henne. Nå er nettopp hjul skrudd på, - mangler et strøk til med maling, så kan de tas i bruk:) Griper sjangsen til å gjøre disse småtingene mens gumman sover...;)
Sola skinner inn i vinduene, det er herlig! Denne dagen skal nytes i det flotte været, så det blir nok en trilletur til ut i dag!

Go` lørdag ettermiddag!

Jeg vant, - jeg vant...


Forening i går kveld var hyggelig som alltid, og jammen vant jeg en gave igjen!
En fin bakebolle, som jeg faktisk hadde kjøpt selv;)
Det er spesiellt gøy når man føler at det ikke er mer tid igjen, da kastes terninger fortere og fortere. Men altså, da klokken ringte var bakebollen fortsatt min:)
Bakebolle kjøpt på living, kjøkkenhåndkle og servietter fra Smak i sandnes.

Et litt dårlig bilde av to nydelige bokser som gjerne skulle fått "bo" på mitt kjøkken...Blomster, kjøkkenhåndkle (fra living), skåler og servietter (fra smak)Tja, nå burde jeg vel snart ha en bakedag....

Go fredag!

Dynamittkasse og duppedingser...

Hei og god morgen!
For en liten stund siden så kom min svigerinne over noen gamle dynamittkasser på gården. Hun lurte på om jeg ville ha en, men det ble ikke noe at jeg tok den med. Jeg er vel av den typen som liker å ha en plan over hvor jeg skal ha tingene, og akkuratt der og da hadde jeg ikke det...(Det kan også fint henge sammen med at vi ikke har så mye lagringsplass her enda..;)

Men sent i går kveld, - midt i pitabrød-baking kommer jeg på at denne dynamittkassen må jeg få hentet! Nå bor vi jo ikke lengre enn ca 200 m fra hverandre, men jeg hoppet i bilen (mørkeredd som jeg er..).- Under låvebryggen i et lite mørk rom visste jeg at det stod noen kasser. Med lommelykt og lange støvler smøg jeg forsiktig inn, stiv av skrekk for å møte på noen små gnagere som jeg SLETT IKKE liker.... Plutselig hørte jeg noe rasling utenfor å hoppet til!! Lyste med lommelykten rett i hodet på hunden som pep og kikket tilbake, - han lurte nok på hvem det var som spankulerte rundt så sent på kvelden....
Iallefall, kassen kom i hus, og den ble skrubbet og vasket. For nå skal den få være "lekekasse" til lille gumman!

Når det gjelder leker, så vet lille gumman akkuratt hva hun vil ha, - å det er all slags "duppedingser" som står høyest i kurs! Her er det et lokk fra barneglass som har fenget..... Å her går jeg og drømmer om fine nostalgiske dokkevogner og gyngehester... :)Nøkkelen til lykke tilhører

enhver på jorden som ser den store

verdien i de små tingene.

Nå kan jeg ikke akkuratt nekte for at det ikke vil komme en og annen koselig nostalgisk leke i hus, som mamma liker...;)

Ha en fin tirsdag!