FIBBE!
Vår snille,gode firbeinte venn!

Fibbe er allerede Norsk, Svensk, Finsk, Nordisk og Internasjonal Jaktchampion,
og Norsk Viltsporchampion.
(Nå blir nok mannen kry når jeg har blogget/skrytt litt om hunden vår;D)

Da mannen gikk ut i ferie, kom han hjem med en båt (som var et kupp!;)
I båten er Fibbe en selvskreven passasjer;) De to "cruiser" rundt på vannet her og fisker.
Koselig:)


Ønsker alle en fin helg!


Jeg har visst glemt å vise skapet på rommet til lille gumman etter at det ble malt for en god stund siden!
(Mangler visst klossene under.... ser jeg nå ja;)
Skapet står nok tomt enda, for det er så praktisk å ha klærne hennes nede på badet. Men visst ble det fint;D


Her er bordet ferdig malt!
Fargen kom nok ikke som en bombe...;D Jeg syns når stuen vår er så pass liten, så er det greit med hvitt, og heller supplere med farger på tekstiler etter behov.... 

Litt tomt uten stoler..... De står i løa til min bror. Kan vel ikke akkurat si at de "roper" etter meg.....Å fått mannen til å pusse dem hadde vært genialt, men nå holder han på med garasje, så det var litt drøyt:)

Topplata på bordet går ikke an å skyve helt sammen. Bordet har nok stått en plass som det har vært fukt, derfor har treet "levd" litt. Å akkurat DEN saken overlater jeg til min mann. Det må files/pusses på bestemte steder der det buer litt, og min mann er begavet med litt mer tålmodighet enn meg, kan man si. 

Jeg ser at slagbenken er flott som brun, MEN den er ganske slitt og full av klumpete beis på sidene....Det syns jeg ikke er så veldig pent..... Derfor er den neste "offer" for pussemaskinen! Hva annet enn hvit kan den bli....? Noen gode forslag?

Etter en lang med tur til skolen og lekeplass, - å så på badetur i flere timer, er det topp når det ligger et nytt Vakre Hjem og Interiør og venter.....:D

Ha en fin kveld!!

Er det håp tro?....
....for dette blåe "merakkelset"(dialekt);D - Streifet meg flere ganger mens jeg pusset meg blå fra topp til tå!

Bordet er nå malt 4 strøk, står inne i stuen.... Stolene som følgte med er også BLÅ, å de ser jeg mørkt på å pusse.... 
Alt man kan finne på......

(Bilder av det nymalt kommer....) 

Har DU noen oppussingsprosjekter i sommer?

BLOMSTER:)Nydelig lavendel i zink potte, - gave til min mann fra sine kollegaer. Den falt i smak hos meg, å fikk mer enn gjerne lov å pynte på verandaen;)

En tur til hagesenteret resulterte i litt flere blomster til verandaen, og det trengtes! Det er jo tross alt mye igjen av sommeren enda, å vi skal jo ha finver...!? 

Rosa lavendel, denne likte jeg veldig godt. (Skulle hatt litt bedre kamera da...:))


Spisebordet har havnet på verandaen.... Har alltid syns at bordet er litt for stort til vår lille stue, men bordet liker jeg veldig godt, så jeg bestemte at det skulle få "bo" på verandaen!

Inne har vi nå en "blå sak", - et oppussingsobjekt som jeg egentlig ser veldig mørkt på, og er litt i tvil om det er håp for..... Time will show!;DHer skimter man det "flotte" teltet som for øyeblikket "pryder" vår plen:D (Når jeg lukker øynene, så står det egentlig en lekehytte der.... Mannen vet at jeg ønsker meg en, å jeg tror at det er noe på gang....)


Lille gumman elsker å åpne/lukke glidelåsen i teltet..... I går hadde hun lukket seg inne og kom ikke ut igjen selv.... Men nå har det seg sånn, at gumman har en kraftig røst, så det fikk hun gjort noe med!:D))


Ønsker dere som titter inn, en flott helg!!

Nytt - gammelt!... et bord har blitt pusset og malt, en gammel kasse anskaffet. Ikke de store "sprell" som blir gjort her, men litt er bedre enn ingenting;)