Jul i vårt hus


 
... lyslenker i flere rom. Her på en stige av driv-ved.
 

Et sedertre måtte jeg ha i år. Syns de er så flotte!
Vårt står i gangen og pynter så fint:)
 

TineK-fat pyntet med lysestaker fra Kâhler og bark-stjerner fra Kremmerhuset.Juletreet i år har ikke mye julepynt på seg. Noen søte dyremotiv i glass fra House Doctor og zink-stjerner fra Ikea.
 
I år ble det edelgran!
Håper og tror at det drysser mindre enn treet vi hadde i fjor;)

Nå er store og små her i hus klar for julefeiring og juleferie!
Kalenderen har ikke mange lukene igjen, så lille gumman skjønner at det nærmer seg julaften!
Til nå har det vært mange tidlige morgener, - å en skjønn stemme som roper lavt:" Nå er det kalendertid", - og hun er like begeistret for kindersjokoladen som befinner seg innenfor luken hver eneste dag. Sjokoladekalender ble valgt fremfor pakkekalender i år;)

GOD JUL TIL DERE SOM TITTER INNOM!!!

Julestemning

 

Det er kommet på plass litt julepynt også her i hus, og aller best trives jeg på kjøkkenet for tiden. Med en gradestokk som viser en del minusgrader i disse dager, er det kos med fyr på peisen både tidlig og sent, og vi blir ofte sittende lenge rundt kjøkkenøya.

Hos oss er det nok ikke sånn at det bugner av julepynt, bare litt små innslag av julestemning her og der.
En bambusstjerne har fått på en lyslenke, og lyser så fint der den står på kjøkkenbenken.
....kakeformene er brukt et par ganger av to iherdige små bakere:) De henger klar på hylla for muligens å komme til nytte flere ganger. Pepperkake-deigen fra Ikea blir så gode pepperkaker, at de bare flyr avste....;) (...fantastisk med ferdig deig, som i tillegg smaker godt;)

Julestemning er definitivt kommet, for min del! Snø og kaldt, julepynt, pakker snart i boks og bakingen tar vi "så der"...... Desember skal nytes:):)

Ha en fortsatt fin fin helg!